Hummus de Jaén o morrococó

Hummus de Jaén o morrococó

Hey everyone, hope you're having an amazing day today. Today, we're going to prepare a distinctive dish, Hummus de Jaén o morrococó. It is one of my favorites. For mine, I am going to make it a bit unique. This is gonna smell and look delicious.

Hummus de Jaén o morrococó is one of the most well liked of current trending foods on earth. It is enjoyed by millions every day. It's easy, it is fast, it tastes delicious. They are fine and they look fantastic. Hummus de Jaén o morrococó is something which I've loved my entire life.

Many things affect the quality of taste from Hummus de Jaén o morrococó, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Hummus de Jaén o morrococó delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

As for the number of servings that can be served to make Hummus de Jaén o morrococó is 6-8 raciones. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.

To begin with this particular recipe, we have to prepare a few components. You can have Hummus de Jaén o morrococó using 12 ingredients and 8 steps. Here is how you can achieve that.

Esta receta se la debo a mis hermanas Mila y Mar, que hace años, volviendo de un viaje por Jaén narraron el deleite al comer un plato en un restaurante del lugar, cuyos sabores y matices las dejó locas, preguntaron al camarero y este les dijo, según ellas, que era "morrococó" Yo busqué en la web ese nombre, sin éxito claro, pero ellas recordaban a groso modo los ingredientes, así que lo reproduje como buenamente pude. Años después supe que era la receta del hummus, solo que sin batidora, cuyo resultado es más basto pero más rico para mi gusto. Hoy en internet ya existe esa receta "morrococó o garbanzos mareados" el hummus de Jaén

Ingredients and spices that need to be Prepare to make Hummus de Jaén o morrococó:

  1. 700 gr, cocí para potaje e hice de más Garbanzos
  2. 2 huevos cocidos
  3. 1-2 cucharadas tahini (yo uso uno casero que molemos)
  4. 1 cebolla mediana o grande
  5. 1-2 tomates mediano
  6. 2 dientes ajo
  7. 1/2 cucharadita comino molido
  8. 1/2 cucharadita ñora picada
  9. 1/2 cucharadita pimentón dulce
  10. al gusto Sal
  11. Aceite de oliva
  12. Zumo de medio limón

Instructions to make to make Hummus de Jaén o morrococó

  1. Picar la cebolla y el tomate y reservar, pelar los ajos.
  2. En una olla o sartén honda sofreír la cebolla hasta pocharla, con el ajo picado.
  3. Una vez dorada añadir el tomate troceado, cuando el sofrito esté bien rehogado, añadir las especias.
  4. Picar el huevo y añadirlo al sofrito.
  5. Revolver y añadir los garbanzos cocidos, se puede usar de bote también, pero es más sabroso si previamente los has cocido tú. Usar un machacador para aplastar.
  6. Según se integra en el calor del sofrito se va aplastando todo, se añade sal al gusto y más aceite de oliva si se precisa, si se ve seco se puede añadir parte del caldo de hervir los garbanzos.
  7. Por último se añade el tahini o pasta de sésamo molido, nosotros lo hacemos casero, pero se puede comprar. También se puede añadir medio limón exprimido.
  8. Una vez bien incorporado todo y bien revuelto, al gusto de cada uno se puede machacar más o menos, se sirve y se acompaña como más guste, en nuestro caso una ensalada de repollo y cebolla.

As your experience as well as self-confidence grows, you will discover that you have a lot more natural control over your diet plan and also adapt your diet to your personal preferences over time. Whether you want to serve a recipe that uses fewer or more components or is a bit more or less spicy, you can make basic modifications to accomplish this objective. Simply put, start making your dishes on time. As for standard food preparation abilities for beginners you do not need to discover them however only if you understand some easy food preparation methods.

This isn't a total overview to fast and easy lunch dishes but its great something to chew on. Hopefully this will certainly obtain your imaginative juices moving so you can prepare tasty dishes for your family members without doing too many square meals on your journey.

So that's going to wrap it up with this special food Simple Way to Prepare Ultimate Hummus de Jaén o morrococó. Thanks so much for your time. I am sure that you can make this at home. There is gonna be interesting food at home recipes coming up. Remember to save this page in your browser, and share it to your family, colleague and friends. Thanks again for reading. Go on get cooking!

Comments

Popular posts from this blog

Lasagna de crepe de carne con salsa bechamel

Creps de Quinoa con manzana caramelizada

Hummus de aguacate y albahaca