Hummus Tradicional Light

Hummus Tradicional Light

Hey everyone, it's John, welcome to our recipe page. Today, I will show you a way to make a distinctive dish, Hummus Tradicional Light. One of my favorites. This time, I am going to make it a little bit unique. This is gonna smell and look delicious.

Hummus Tradicional Light is one of the most popular of recent trending meals on earth. It is easy, it is fast, it tastes delicious. It's enjoyed by millions daily. Hummus Tradicional Light is something which I've loved my whole life. They're fine and they look fantastic.

Many things affect the quality of taste from Hummus Tradicional Light, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Hummus Tradicional Light delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

As for the number of servings that can be served to make Hummus Tradicional Light is 12 raciones. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.

To get started with this particular recipe, we must prepare a few ingredients. You can cook Hummus Tradicional Light using 7 ingredients and 7 steps. Here is how you cook it.

Se acabaron las vacaciones por Sicilia y ahora toca otra escapada, esta vez para ver a la familia por esas tierras salmantinas que tanto me gustan.

Después de dos días de necesario descanso (esas vacaciones de recorrer tantos km son agotadoras), me paso por aquí para compartiros una receta que, aunque había recreado en otras versiones como este hummus de zanahoria, hummus rojo de lentejas o el original hummus de mango que, de verdad, te animo a que pruebes porque estaba de categoría. Me he animado con un hummus tradicional, el de toda la vida, pero en su versión ligera y, es que, he utilizado muy poquito aceite para hacerlo lo más bajo en calorías posible: ya sabemos que tras las vacaciones, toca un poquito de recorte calórico para volver a la normalidad.

(Tienes las recetas anteriores y la continuación en mi blog https://www.lavidaabocados.com)

Ingredients and spices that need to be Prepare to make Hummus Tradicional Light:

  1. 1 bote garbanzos cocidos o 400 gr de garbanzos cocidos en casa con agua y sal
  2. 2 cucharadas soperas zumo de limón
  3. 2 cucharadas soperas semillas de sésamo
  4. 2 cucharadas soperas aceite de oliva extra virgen
  5. 1 cucharadita postre y 1/2 de ajo en polvo
  6. al gusto Sal
  7. Pimentón (dulce o picante)

Steps to make to make Hummus Tradicional Light

  1. Primero, Pon los garbanzos en la picadora junto con los demás ingredientes menos el pimentón que lo utilizaremos para decorar.

    Añade todo el bote de garbanzos incluyendo el agua que trae de conserva, ya que aportará los nutrientes que están ahí y, además, potenciará el sabor de nuestro hummus.

    Si has utilizado garbanzos cocidos, puedes usar el agua de cocción, pero ve añadiendo poco a poco hasta que tu hummus tenga la textura que más te guste.
  2. Tritura todo bien, parando de vez en cuando para empujar todo lo que queda en las paredes y no se tritura.
  3. Si tienes una consistencia muy espesa, puedes añadir más agua hasta que veas que queda una especie de hummus cremoso sin llegar a ser líquido.
  4. Prueba de sal, limón y ajo y rectifica en caso de que sea necesario.
  5. Vuelve a darle un golpe más con el procesador para terminar de mezclar todo y listo.
  6. Refrigera tu hummus antes de disfrutarlo y, para decorar, puedes espolvorear un poco de pimentón dulce o picante (depende de tus preferencias) y un chorrito de aceite de oliva.
  7. Como ves no tiene ninguna complicación; es rápido, fácil y no se mancha prácticamente nada. Así que ya no tienes excusa para no disfrutar de un rico dipeo casero y ligero.

    ¡Anímate a preparar este hummus tan rico para dipear con los amigos y la familia y cuéntame qué tal te ha quedado en los comentarios!
    ¿Te ha gustado? Si es así, ¡comparte!
    Si quieres compartir tus recetas en Instagram, etiquétame @la.vidaabocados o utiliza el hashtag #fatimalavidaabocados para que pueda verlas!!

As your experience as well as confidence grows, you will find that you have much more natural control over your diet regimen as well as adjust your diet to your individual tastes gradually. Whether you intend to serve a dish that makes use of fewer or more active ingredients or is a bit more or less zesty, you can make easy modifications to accomplish this objective. To put it simply, begin making your dishes on time. As for fundamental cooking skills for beginners you don't need to discover them but only if you grasp some easy cooking techniques.

This isn't a total overview to quick and also simple lunch dishes but its excellent food for thought. Ideally this will get your creative juices streaming so you can prepare tasty dishes for your household without doing too many heavy meals on your journey.

So that is going to wrap this up with this special food Easiest Way to Make Perfect Hummus Tradicional Light. Thanks so much for reading. I'm confident you will make this at home. There's gonna be more interesting food at home recipes coming up. Don't forget to save this page in your browser, and share it to your loved ones, colleague and friends. Thank you for reading. Go on get cooking!

Comments

Popular posts from this blog

Lasagna de crepe de carne con salsa bechamel

Tortitas americanas / crêpes SIN GLUTEN

Crepes de salmorejo rellenos de jamón