Alubias de la Virgen con sepia y gambas

Alubias de la Virgen con sepia y gambas

Hey everyone, it's Brad, welcome to our recipe site. Today, I'm gonna show you how to prepare a special dish, Alubias de la Virgen con sepia y gambas. One of my favorites. For mine, I am going to make it a little bit unique. This is gonna smell and look delicious.

Alubias de la Virgen con sepia y gambas is one of the most popular of current trending foods in the world. It is appreciated by millions every day. It is easy, it's fast, it tastes delicious. They are nice and they look fantastic. Alubias de la Virgen con sepia y gambas is something that I've loved my whole life.

Many things affect the quality of taste from Alubias de la Virgen con sepia y gambas, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Alubias de la Virgen con sepia y gambas delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

As for the number of servings that can be served to make Alubias de la Virgen con sepia y gambas is 4-6 raciones. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.

Just in addition, the time it takes to cook Alubias de la Virgen con sepia y gambas estimated approx 2h y 30 minutos.

To begin with this particular recipe, we have to first prepare a few ingredients. You can cook Alubias de la Virgen con sepia y gambas using 14 ingredients and 8 steps. Here is how you cook it.

El viernes me voy de vacaciones. Los problemas de geopolítica energética me han impulsado a tomar medidas cautelares para no encontrarme con una sorpresa. Si un brusco apagón afecta a mi congelador, no habrá daños.

Ingredients and spices that need to be Make ready to make Alubias de la Virgen con sepia y gambas:

  1. 500 gramos alubias de la Virgen hidratadas (no las pesé antes)
  2. 375 gambas peladas congeladas
  3. 360 gramos sepia congelada en trozos
  4. 2 puerros
  5. 2 dientes ajo
  6. 2 tomates maduros
  7. 1 patata grande
  8. caldo de pescado
  9. 1 chorro vino blanco
  10. Pimienta blanca
  11. Pimentón
  12. 2 hojas pequeñas laurel
  13. Sal
  14. Aceite de Oliva

Instructions to make to make Alubias de la Virgen con sepia y gambas

  1. La noche anterior se dejan las alubias en agua y se pasan a la nevera la sepia y las gambas congeladas.
  2. Se lava bien y se corta en un par de trozos un puerro, se pelan la patata y un diente de ajo.
  3. Se escurren las alubias (aunque ese agua se puede utilizar) y se ponen en una cacerola con las hortalizas anteriores, laurel y sal. Se llena de agua fría (dos dedos) por encima de la legumbre y se deja a fuego fuerte diez minutos. Se puede incorporar caldo. Yo aproveché el resto del siguiente guiso.
  4. Una vez pasados los diez minutos se baja a fuego bajo. Yo las tuve durante dos horas. En este punto cuando se va perdiendo el agua se va reponiendo con agua fría.
  5. Se realiza el sofrito. Se pela y corta el puerro y el diente de ajo y se pocha en una sartén.
  6. Tras unos minutos se añade el tomate rallado y cuando ha reducido se saltean las gambas. Finalmente se añade un chorro de vino blanco, pimienta blanca y pimentón.
  7. Cuando las alubias están casi listas, con unas pinzas se recoge la patata, el puerro (normalmente se usa cebolla y es más fácil) el diente de ajo y junto con un cazo de alubias se mete en la batidura. El puré resultante se devuelve al guiso junto al sofrito.
  8. Se deja unos 20 minutos para que se mezclen todos los sabores.

As your experience as well as self-confidence expands, you will find that you have more all-natural control over your diet regimen and adapt your diet regimen to your personal tastes with time. Whether you want to offer a dish that utilizes less or even more components or is a bit basically spicy, you can make simple adjustments to accomplish this goal. To put it simply, begin making your recipes promptly. When it comes to standard food preparation abilities for newbies you don't need to discover them however just if you grasp some straightforward food preparation techniques.

This isn't a total overview to quick and simple lunch dishes however its excellent something to chew on. Hopefully this will obtain your creative juices streaming so you can prepare tasty meals for your household without doing too many square meals on your journey.

So that is going to wrap this up for this special food How to Prepare Perfect Alubias de la Virgen con sepia y gambas. Thanks so much for your time. I am confident that you will make this at home. There is gonna be interesting food in home recipes coming up. Remember to save this page in your browser, and share it to your family, friends and colleague. Thanks again for reading. Go on get cooking!

Comments

Popular posts from this blog

Lasagna de crepe de carne con salsa bechamel

Creps de Quinoa con manzana caramelizada

Hummus de aguacate y albahaca