Crêpes integrales con relleno de acelga y ricotta

Crêpes integrales con relleno de acelga y ricotta

Hey everyone, it is Jim, welcome to our recipe page. Today, we're going to make a special dish, Crêpes integrales con relleno de acelga y ricotta. It is one of my favorites. This time, I'm gonna make it a bit tasty. This will be really delicious.

Crêpes integrales con relleno de acelga y ricotta is one of the most favored of current trending meals in the world. It's easy, it's fast, it tastes delicious. It is enjoyed by millions daily. Crêpes integrales con relleno de acelga y ricotta is something which I have loved my entire life. They are fine and they look fantastic.

Many things affect the quality of taste from Crêpes integrales con relleno de acelga y ricotta, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Crêpes integrales con relleno de acelga y ricotta delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

As for the number of servings that can be served to make Crêpes integrales con relleno de acelga y ricotta is 4/6 personas. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.

To get started with this particular recipe, we have to prepare a few components. You can cook Crêpes integrales con relleno de acelga y ricotta using 13 ingredients and 6 steps. Here is how you cook it.

Intenté hacer de esta receta lo más fit que pude, basándome en lo básico de los crêpes. Claro que cada quien lo puede adaptar a su gusto y con lo que tenga. En mi caso, adapte mi receta tradicional para que mi marido no saliera de su dieta 😊. Espero que lo pruebes y te guste !

Ingredients and spices that need to be Prepare to make Crêpes integrales con relleno de acelga y ricotta:

  1. 120 gramos harina integral
  2. 30 gramos harina 0000
  3. 450 ml leche descremada (o agua)
  4. 1 huevo
  5. pizca sal
  6. pizca azúcar
  7. 30 ml aceite neutro (girasol, soja, maíz)
  8. 200 gramos acelga blanqueada y bien escurrida (unas 10 hojas aproximadamente)
  9. 100 gramos queso ricotta
  10. 50 gramos queso cremoso (bajo en calorías)
  11. 1 cebolla pequeña
  12. 30 ml aceite
  13. a gusto sal

Steps to make to make Crêpes integrales con relleno de acelga y ricotta

  1. En un bowl desligar el huevo y agregarle las harinas. Mezclar bien. Agregar de a poco la leche a medida que se va mezclando con ayuda de una barilla. Poner la pizca de sal y la otra de azúcar, tapar con film y llevar al refrigerador como mínimo 30'. (la materia grasa se agregará una vez fuera del refrigerador)
  2. Limpiar bien las hojas de acelga, retirarles el tallo, cortar y echarlas en agua hirviendo. Dejar por un minuto, colar y poner en agua fría por otro minuto más (hacemos esto para evitar que se siga cocinando, así conservamos su color y propiedades nutritivas)
  3. Cortar la cebolla en pluma finita. Deshacer el queso ricotta (si lo compras en bloque, pero si consigues el cremoso, fantástico!). Hacer lo mismo con el queso cremoso.
  4. En una sartén poner el aceite y la cebolla. Saltearlo un poco (hasta que se transparente). Agregarle la acelga cortada finamente y bien escurrida. Después de integrarlos bien, agregar los dos quesos y la sal. Mezclar y reservar.
  5. Sacar del refrigerador la masa, agregarle los 30 ml de aceite y mezclar bien. Calentar la crepera o sartén con un poquito de aceite (derramar el excedente) y cargar un poco de la masa, mover la sartén rápidamente de forma a que cubra toda la superficie. Dejar cocinar por unos minutos y luego dar la vuelta (te darás cuenta cuando pases una lengüeta o espátula por los bordes, se despega fácilmente). Cocinar el resto de la masa e ir apilando los crepes, así se mantienen tibios hasta se utilizados.
  6. Rellenar los crepes con el preparado y doblarlos por la mitad, hacer rolls o como más te guste.. Y a disfrutar!

As your experience and also self-confidence grows, you will certainly locate that you have more all-natural control over your diet and also adapt your diet to your individual tastes over time. Whether you want to serve a dish that utilizes fewer or even more ingredients or is a bit essentially zesty, you can make easy changes to attain this objective. In other words, begin making your dishes promptly. As for standard cooking abilities for novices you do not require to learn them yet just if you master some easy food preparation methods.

This isn't a full overview to fast as well as simple lunch recipes yet its great food for thought. With any luck this will certainly get your innovative juices flowing so you can prepare delicious meals for your family without doing too many heavy meals on your trip.

So that is going to wrap it up for this special food Recipe of Award-winning Crêpes integrales con relleno de acelga y ricotta. Thanks so much for reading. I'm sure you will make this at home. There is gonna be interesting food at home recipes coming up. Remember to bookmark this page on your browser, and share it to your loved ones, colleague and friends. Thanks again for reading. Go on get cooking!

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